René faldt ned i en åben brønd: Nu kræver han erstatning, men ingen vil påtage sig ansvaret

René Møller Frandsen kom alvorligt til skade, da han den 10. maj faldt ned i en brønd på gågaden i Holstebro. Men hvis skyld er det, at ulykken skete?

For to uger siden faldt René Møller Frandsen ned i en to meter dyb brønd, der var åbnet midt på gågaden i Holstebro.

- Jeg havde været inde og købe noget tøj. Da jeg gik ud af butikken gik jeg og kiggede ned i den pose, jeg havde fået med, og lige pludselig befandt jeg mig så på bunden af en brønd, siger René Møller Franden.

Siden da har han været indlagt på sygehuset i Holstebro med blandt andet en brækket fod, brud på skinnebenet, brud på ryggen og en brækket skulder. Brønden var ikke spærret af, da René Møller Frandsen faldt i hullet, og derfor vil han nu kræve erstatning for sine skader.

- Jeg er hundrede procent sikker på, der ikke var nogen afspærring. Ellers var det her aldrig sket. Jeg er vred over det, og jeg synes, det er for dårligt. Nu er de nødt til at hjælpe mig igennem det her, som skete på grund af deres fejl. Andet kan ikke passe, siger han.

Svært at placere et ansvar

quoteJeg er vred over det, og jeg synes, det er for dårligt. Nu er de nødt til at hjælpe mig igennem det her, som skete på grund af deres fejl.

René Møller Frandsen

Det har dog vist sig ikke at være helt ligetil at finde ud af, hvem der står med ansvaret. TV MIDTVEST har i dag forgæves forsøgt at finde ud af, hvem der arbejdede i brønden i Holstebro den 10. maj og dermed havde det direkte ansvar for, at en afspærring blev sat op.

Holstebro Kommune har indtil i dag været af den opfattelse, at det var Vestforsyning, men nu er de kommet i tvivl. For selv om Vestforsyning var i brønden på det tidspunkt, så mener elchef Lars Flyvholm ikke, at ansvaret ligger hos Vestforsyning. Ifølge ham var det en anden håndværker, der havde det primære arbejde i brønden den dag, og Vestforsyning var kun blevet tilkaldt for at løse en enkeltstående opgave.

Hos Midt- og Vestjyllands Politi har man i dag ikke ønsket at udlevere politirapporten fra sagen til TV MIDTVEST.

René Møller Frandsen er indlagt med blandt andet en brækket fod, brud på skinnebenet, brud på ryggen og en brækket skulder.
René Møller Frandsen er indlagt med blandt andet en brækket fod, brud på skinnebenet, brud på ryggen og en brækket skulder.
Foto: Mogens Lyngsø, TV MIDTVEST

Håber på hjælp til genoptræning

Uanset hvis ansvar det er, at brønden i Holstebro ikke var spærret af den 10. maj, så håber René Møller Frandsen, at han på en eller anden måde kommer til at få hjælp. Han bor i en lejlighed på 2. sal, men med de mange skader han har pådraget sig, har det lange udsigter at vende hjem.

- Jeg vil gerne have let adgang til den nødvendige genoptræning, for det har jeg brug for. Jeg har ikke tænkt så meget i beløb, men jeg synes helt sikkert, der skal noget erstatning til. Så kan det også være, de tænker sig lidt mere om i fremtiden, siger René Møller Frandsen.

Han er i dag blevet udskrevet fra sygehuset og er indtil videre flyttet ind i en plejebolig i Ulfborg.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Sundhed.