Redningsfolk kaldt til lig i Storåen

Liget af en mand er torsdag morgen fundet i Storåen ved Idomlund uden for Holstebro.

En lystfisker har torsdag morgen fundet liget af en druknet mand i Storåen ved Idomlund uden for Holstebro. Kl. 06:30 allarmerede lystfiskeren vagtcentralen.

Midt- og Vestjyllands Politi bekræfter, at der er tale om en omkommet mand i åen.

- Jeg kan bekræfte, at vi er kørt derud. De meldinger jeg har fået indtil videre er, at der er fundet en mand, som er druknet i åen. Vi skal selvfølgelig have ham identificeret så hurtigt som muligt, og så skal vi have fastslået dødsårsagen. Meget mere kan jeg ikke sige lige nu, siger vagtchef Sune Espersen.

Forsvundet soldat

Den 22-årige soldat Jonas Hedegaard Hansen har været forsvundet siden en bytur den 5. marts i Holstebro. Eftersøgningen har længe koncentreret sig omkring Storåen og Vandkraftsøen i Holstebro. Allan Laustsen fra politiet i Holstebro kan endnu ikke sige, om liget er den forsvundne soldat.

- Lige nu venter vi på en båd, så vi kan komme ud og bjærge liget i land. Jeg kan ikke give nogen tidshorisont endnu på, hvornår vi kan identificere liget, siger Allan Laustsen.

Det er i området her vest for Holstebro et sted ved Storåen, at politi og redningsfolk lige nu arbejder på at bjærge et lig op af Storåen.