Rappere: Fedt at bo i Holstebro

I efteråret udskrev Holstebro Kommune en konkurrence, hvor alle borgere kunne sende en video ind, med deres bud på, hvorfor Holstebro er et godt sted at bo. Nu er vinderne fundet

"Mit blod løber stadig under broen. Mit hjerte banker lige over åen".

Sådan begynder JeppeLA og Tjalfe Tracks rapsang "BROEN" - der er en hyldestsang til deres hjemby Holstebro. Sangen er én af to videoer, der har vundet konkurrencen "Mit Holstebro".

- Vi vil altid have det som en del af os. Det er her vi er vokset op, det er her vi er blevet udviklet, og på den måde er det et sted, vi aldrig helt vil kunne se bort fra, fortæller Jeppe "LA" Loftager.

Anderledes måde at få tilflyttere på

I efteråret udskrev Holstebro Kommune en videokonkurrencen blandt borgerne, om hvorfor Holstebro er et godt sted at bo. Videoerne skulle bruges til at nå ud til mulige tilflyttere ad anderledes veje.

- Vi ville gerne høre noget om, had der er godt ved at bo i Holstebro. Det er det, der får folk til at komme til byen, og der, der får folk til at blive, fortæller Rasmus Byskov-Nielsen, leder af Udvikling og Strategi i Holstebro Kommune.

I alt 15 videoer var med i konkurrencen, men dommerkomiteen kunne ikke enes om én vinder. Derfor er to videoer løbet med sejren. Rapsangen "BROEN" og kortfilmen "Fisketragedien", der er lavet af Kenneth Sig Jakobsen. De modtager nu alle en iPad, som tak for deres bidrag.

"Broen" er allerde blevet set af over 17.000 mennesker på YouTube.

 Se de to vindervideoer HER:

 

 

 

 


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Samfund.