Ramt af mursten kastet fra bro

I nat blev der flere steder kastet mursten ned fra broer mod kørende biler i Holstebro.

Flere steder i Holstebro blev der i nat kastet mursten fra broer og ned på kørebanen. På en bro ved Drivvejen i Ellebækkvarteret gik en mursten gennem ruden på en bil, og ramte føreren.

Voldsomt tryk mod brystet

Føreren var 20-årige Benjamin Holdgaard Ørskov, som kom kørende sammen med en kammerat omkring klokken 01.30 i nat, da en mursten kom flyvende gennem ruden.

- Vi kørte og snakkede, da der pludselig kom et kæmpe brag, og jeg mærkede et voldsomt tryk mod mit bryst, fortæller Benjamin Holdgaard Ørskov.

Murstenen blev kastet fra en bro, der går over Ellebækvej, og ramte den 20-årige fører på hånden og brystet og landede der efter på bagsædet af bilen. Benjamin Holdgaard Ørskov slap fra hændelsen med knubs og chokket. Hverken han eller kammeraten nåede at se, hvem der kastede murstenen.

Kastede flere mursten

Kun ti minutter senere blev der igen kastet med mursten i Holstebro. Her var det fra en bro ved Skolestien på Nørre Boulevard, hvor det gik ud over en taxa. Her ramte murstenen forruden og taget af bilen, men kom ikke ind i kabinen.

- Det er noget der sker engang imellem, og det er altså rigtig farligt, fortæller vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi. 

Politiet går ud fra, at det er de samme gerningsmænd, som står bag episoderne.  

20121507rude.jpg

 

20121507rude2.jpg

 

20121507rude3.jpg

Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien 112.