Projektleder om færdig motorvej: Det er fantastisk

For fem år siden gik Jannie Winther Ipsen i gang med Holstebro-motorvejen. Søndag gav hun den videre til trafikanterne.

Projektleder Jannie Winther Ipsen kunne i dag overrække fem års arbejde til trafikanterne.
Projektleder Jannie Winther Ipsen kunne i dag overrække fem års arbejde til trafikanterne.
Foto: Richard Gaarn Svendsen, TV MIDTVEST

Fem års arbejde kulminerer i disse dage. Lørdag blev det sidste stykke af Holstebro-motorvejen officielt åbnet og søndag formiddag kunne de første trafikanter så køre ud på stykket, der forbinder Tvis og Holstebro N.

- Det er fantastisk. Jeg har lige kørt en tur derude, og det er en rigtig flot vej, vi afleverer til trafikanterne, fortæller Jannie Winther Ipsen, der har været projektleder på Holstebro-motorvejen.

Det store motorvejsprojekt har været både spændende, udfordrende og ingeniørtungt. Projektlederen er derfor godt tilfreds med den vej, hun i dag har givet til bilisterne.

- Jeg er super glad og tilfreds med projektet. Når man som trafikant kommer ud at køre fra Tvis til Holstebro, så kommer man ud og oplever en rigtig flot vej igennem naturskønt område. Jeg synes, at det er et flot resultat, vi kan aflevere, siger Jannie Winther Ipsen.

Klar til mere motorvej

Der har været stor utilfredshed med motorvejshullet nord for Herning, hvor det sidste stykke fortsat er motortrafikvej. I går sagde Transportminister Ole Birk Olesen (LA) til TV MIDTVEST:

- Fra 2021 og frem er der igen nye penge til nye vejprojekter i Danmark. Så Hvis vi kan skrabe en stor konto sammen, så er der også penge til at lukke det hul.

Hvis der skulle falde penge af til en motorvej nord om Herning, er Jannie Winther Ipsen klar til at stå for den del også.

- Hvis det er noget, politikerne finder penge til, så skal vi i Vejdirektoratet nok være klar til hurtigt at kunne bygge en motorvej dernede også, siger Jannie Winther Ipsen.

Projektlederen forventer, at bilisterne med det sidste stykke af motorvejen vil kunne spare 15 minutter i gennemsnit på strækningen mellem Herning og Holstebro N.

3:07
Lørdag kulminerede fem års arbejde med et af landsdelen største byggerier, da det sidste stykke af Holstebromotorvejen blev åbnet

Har du et tip?