Pris til vestjysk vækst-virksomhed

Årets nye E-handelsvirksomhed kommer fra Holstebro (Foto: Jeppe Veljø/FDIH)

Odendo - Holstebro-virksomheden, der tidligere hed TeamAuction - blev fredag aften kåret til den bedste nye E-handelsvirksomhed.

Det skete, da Foreningen for Dansk Internet Handel uddelte årets E-handelspris med vindere i 12 forskellige kategorier.

Firmaet blev oprettet for halvandet år siden af fætrene Thomas Pedersen og Søren Nørgård og har i sin korte levetid oplevet stor vækst. Omsætningen lyder på 10 millioner kroner, og der er 18 ansatte.

Odendo giver foreninger og sportsklubber muligheden for at tjene penge ved at sætte sponsorerede produkter til salg på en internet-auktion.

Juryen giver denne begrundelse for at give Odendo prisen:

"Årets vinder har haft et usædvanligt godt øje for at skabe en ny og skalerbar forretning, hvor der samtidigt er mulighed for at have banen for sig selv.

Odendo er kommet hurtigt ud af starthullerne og har skabt en flot løsning med flere interessenter i form af mange sportsklubber samt diverse velgørenhedsorganisationer.  Dette omfatter virksomheder, der hellere vil sponsere med varer og tjenester end blot at give kontanter, og en masse forbrugere, som ønsker gode deals, hvor de samtidigt kan støtte et godt formål.

At Odendo nu også satser internationalt gør at juryen ser meget frem til at følge årets vinder de kommende år".

TV MIDTVEST sendte den 7. maj dette indslag om Odendo - det tidligere TeamAuction.

Auktionsvirksomheden Team Auction har netop fået en kapitalindsprøjtning fra to investorer. For halvandet år siden var de to mand. I dag er de 18 ansatte og har en omsætning på omkring 10 millioner kroner.

Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Erhverv.