Pris til Creativ Company

Holstebro-virksomheden modtog i eftermiddags Institut for Menneskerettigheders erhvervspris for mangfoldighed i erhvervslivet.

Online hobby-shoppen Creativ Company i Holstebro kan føje endnu en pris til en  lang række af hædersbevisninger. Virksomheden modtog i dag Institut for Menneskerettigheders erhvervspris - MIA-prisen 2009 - ved en prisoverrækkelse på Århus Rådhus. Det skriver Creativ Company i dag i en pressemeddelelse.Creativ Company var blevet nomineret til prisen for dets indsats for at fremme arbejdsglæden og ligheden blandt medarbejderne.

Morgenbrød til medarbejderne

For at fejre prisen giver firmaet morgenbrød til alle 90 medarbejdere onsdag morgen, ligesom Creativ Company donerer et års skolegang til 30 forældreløse børn i Zimbabwe eller Malawi gennem Dansk Røde Kors. .

Prissluger

Creativ Company fik så sent som i december 2008 overrakt Netværksprisen, også kaldet Erhvervslivets Ridderkors, for at yde en ekstraordinær social indsats. I november 2008 blev virksomheden kåret som Danmarks 3. bedste arbejdsplads af "Great Place to Work Institute, Danmark". Ved samme konkurrence i 2007 modtog Creativ Company konkurrencens specialpris for mangfoldighedsledelse.                                                                           


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Samfund.