Politiet står uden spor efter Jan

Midt- og Vestjyllands Politi har endnu ikke haft held med at finde den eftersøgte Jan Have Havkrog Nielsen, der er forsvundet i området omkring Stubbergaard Sø ved Vinderup. De gør et sidste forsøg i eftermiddag og indstiller herefter eftersøgningen.

I dag genoptog både politi, beredskab og lokale organisationer eftersøgningen af den 32-årige Jan Have Havkrog Nielsen. Men intil videre uden at komme ham eller hans forsvinden nærmere.

- Vi har ikke modtaget et eneste tip, ligesom vi heller ikke har fundet nogen yderligere spor efter ham i området omkring Stubbergaard Sø ved Vinderup, fortæller vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi, Anders Olesen.

Gik hjemmefra i deprimeret tilstand

Familien har oplyst til politiet, at den 32-årige mand var deprimeret og et vidne fandt onsdag morgen hans cykel og nogle personlige ejendele ved søen. Siden har politi og beredskabsstyrelse haft en større eftersøgning i gang med både, dykkere, hundepatruljer og helikopter.

- Nu gennemsøger vi søen igen i eftermiddag, og finder vi ikke noget, så neddrosler vi vores eftersøgning, fordi der så simpelthen ikke er mere, vi kan gøre, lyder meldingen fra Anders Olesen.

Missing People: Jan vil være alene

Missing People Denmark skriver på deres Facebook-side, at de indstiller eftersøgningen. Dog af andre årsager end politiet:

-  Vi har fået indikationer på, at Jan ønsker at være alene. Bl.a. har han taget ekstra tøj og noget fritidsgrej med så han kan klare sig selv. Vi ønsker derfor ikke at stresse ham unødigt, og måske presse ham til at gøre dumme ting. Derfor indstiller vi eftersøgningen, står der.

Denne oplysning vil politiet dog hverken af - eller bekræfte.

 


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien 112.