Politiet opgiver at finde gerningsmand bag bombetrussel

Politiet opgiver at finde gerningsmanden bag den bombetrussel, som i starten af januar blev indtelefoneret til Rolf Krake Skolen i Holstebro.

Midt- og Vestjyllands Politi har henlagt sagen om den bombetrussel, som i starten af januar blev indtelefoneret til Rolf Krake Skolen i Holstebro.

En engelsktalende kvinde ringede til skolen den 9. januar med en bombetrussel, og det satte gang i en større evakuering af skolen.

Men nu opgiver politiet altså at finde gerningsmanden, og de spor, de har jagtet, er endt blint. Det skriver Dagbladet Holstebro Struer.

- Sagen er blevet henlagt. De spor, vi har jagtet, er endt blindt, og der er på nuværende tidspunkt ikke mere, vi kan gøre, siger Jørgen Lauritsen, politikommissær fra politiets centrale efterforskningsafdeling, til dagbladet.

Han ønsker ikke at komme ind på de nærmere deltajer om, hvilke spor man fra politiets side har efterforsket de sidste 2 ½ måned. Men politiet har tidligere oplyst, at de i efterforskningen har fokuseret på elektroniske spor i forbindelse med telefonopkaldet til skolen.

Samme dag blev der indtelefoneret en bombetrussel til en skole på Djursland, og politiet har arbejdet ud fra, at det var samme person der ringede. 

Truslen den 9. januar førte til en øjeblikkelig evakuering af eleverne Rolf Krake Skolen og skolen på Djursland.