Politiet lejer kontorlokaler til 370 medarbejdere

Politiet i Holstebro har endelig fundet en løsning på et længerevarende problem med pladsmangel.

Midt- og Vestjyllands Politi har lejet sig ind i en større kontorbygning på Ivar Lundgaards Vej i Holstebro. Foto: Stine Agnholt Andersen, TV MIDTVEST

Midt- og Vestjyllands Politi har i lang tid kæmpet med pladsmangel, men nu er der fundet en løsning. 

Politiet har lejet 3.000 kvadratmeter kontorlokaler på Ivar Lundgaards Vej tæt ved den nye politistation i Holstebro, og det er planen, at der skal udbygges med yderligere 3.000 kvadratmeter. 

- Vi glæder os rigtig meget til at få mere plads, for det betyder, at medarbejderne nemmere kan komme fra den ene afdeling til den anden. Det betyder også, at vi kan få nogle ordentlige kantineforhold og at vi kan holde rigtige personalemøder. Det betyder kolossalt meget, når man skal drive en moderne virksomhed, siger politidirektør Jens Kaasgaard.

Læs også Pladsmangel: Politidirektør vil have gammel politigård igen

Flere afdelinger skal samles

Det bliver blandt andet bødeinddrivelsen, kriminalregisteret og hele kørekortområdet, der kommer til at flytte ind i de nye kontorbygninger.

- Vi bliver 370 nye medarbejdere i politiets nye administrative center. Det er jo en fantastisk solstrålehistorie, men det kræver også noget plads, og den plads har vi ikke lige nu, siger Jens Kaasgaard.

Med det nye byggeri samler politiet sig i fremtiden på to adresser i holstebro