Politiet leder efter røver omkring Sletten i Holstebro

OPDATERET: Politiet har fanget manden. Politiet vil undersøge, om han skal fremstilles i grundlovsforhør.

Lørdag morgen klokken 07:10 forsøgte en mand at udføre et røveri på Hotel Schaumburg i Holstebro. Manden truede verbalt receptionisten på hotellet, som efterfølgende slog alarm. Han ville have fat i både penge og bilnøgler.

Det lykkedes ikke røveren at få truet sig til hverken penge eller bilnøgler, men det lykkedes ham at komme fra stedet med en mobiltelefon. 

- Imens vi leder efter manden, bliver der stjålet en bil i Anlægget i Holstebro, og vi mistænker, at der er tale om den samme mand, som røvede hotellet, siger Lars Even, der er vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi. 

Efterfølgende har politiet fundet den stjålne bil i området ved Parkvej og Sletten i Holstebro, men manden er stadig på fri fod.

- Lige nu leder vi efter manden i området ved Sletten. Vi vil meget gerne høre fra offentligheden, hvis nogen har set noget, siger vagtchefen.

Receptionisten fra Hotel Schaumburg beskriver manden således. Han er cirka 175 centimeter høj og spinkel af bygning. Han er dansk af udseende. Han var iført en grå hættetrøje og sorte bukser.

Politiet er lige nu i gang med at undersøge hotellets overvågningsmateriale. 

Hvis du har oplysninger i sagen, skal du kontakte Midt- og Vestjyllands Politi på telefonnummer 114.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien 112.