Politiet har fanget Verhagen

Klokken 04 i nat lykkedes det politiet at fange den undvegne fup-fodboldspiller Bernio Verhagen i en kælder i Holstebro.

Friheden blev en kort fornøjelse for fup-fodboldspilleren Bernio Verhagen. Klokken 04 i nat lykkedes det nemlig politiet at fange den undvegne fange i midten af Holstebro by. 

Omkring klokken 13:45 mandag stak Verhagen af fra politiet, da han var på vej tilbage i arresten i Holstebro efter et retsmøde i Viborg. Politiet har siden flugten haft flere patruljer ude og lede efter ham – især i den nordlige del af Holstebro.

Flere borgere har siden henvendt sig til politiet med oplysninger, og det er netop disse, som ledte politiet på sporet af Verhagen. Nærmere bestemt til en kælder i en etage-ejendom. 

- Vi får en henvendelse om, at Verhagen er på vej ind i en kælder i en beboelsesejendom i Holstebro. Her får vi lukket alle flugtveje, før vi går ind med patruljerne. Og ganske vist finder vi en mand i en sort dynejakke i kælderen, som viser sig at være Verhagen, siger Jens Claumarch, der er Vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

I skrivende stund sidder Verhagen så igen bag lås og slå i Holstebro arrest. Herfra skal han overføres til Viborg, hvor sagen efterforskes. Han kan nu forvente at få endnu en sigtelse om flugt som fange. Det kan i følge Jens Claumarch give op til 30-40 dages ekstra fængsel. 

Anmeldt for bedrageri

Bernio Verhagen blev anholdt 26. november efter tumult i en kiosk i Viborg.

Verhagen blev varetægtsfængslet for tre uger siden for røveri, trusler og vold. Til dagens fristforlængelse blev han varetægtsfængslet i yderligere fire uger og sigtet for vold mod sin ekskæreste. 

Kort før anholdelsen var han blevet fyret fra fodboldklubben Viborg FF. Det skete, fordi klubben mener, at den var blevet udsat for bedrageri, den har indgået en aftale med Verhagen under falske forudsætninger.

Det har vist sig, at Verhagen ikke har spillet en eneste professionel kamp, og at flere af de klubber, som han hævder at have været til prøvetræning hos, ikke kender ham.

Viborg FF har efterfølgende anmeldt Verhagen for bedrageri.

Mandag udvidede politiet sigtelsen mod Verhagen, der ifølge ordensmagten gentagne gange over en tre uger lang periode skal have været voldelig over for sin ekskæreste på et hotel og i en lejlighed i Viborg.
    
Verhagen nægter sig skyldig i de rejste sigtelser.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien 112.