Politiet efterlyser to mænd, der kan hjælpe i en efterforskning

Den 22. august kørte to mænd en syrisk kvinde til politiet i Holstebro, da hun mente, at hendes mand var på jagt efter hende. Nu søger politiet de to mænd.

Lørdag den 22. august standsede en syrisk kvinde en mindre hvid bil lidt udenfor Vinderup. I bilen sidder to yngre mænd. 

Kvinden bad de to mænd om at køre hende til politistationen i Holstebro, fordi hun var på flugt fra sin mand. Hun insisterede på, at chaufføren ikke stoppede bilen før de var fremme.

Ved 20-tiden samme aften kommer kvinden ind på politistationen i Holstebro, leveret af de to mænd.

- Vi har en ret god formodning om, hvad der er sket mellem kvinden og den omtalte mand, men jeg kan ikke gå ned i detaljer af hensyn til de involverede, siger efterforskningsleder hos Midt- og Vestjyllands politi, Thomas Hald.

Sagen er ikke afsluttet, og nu vil Midt- og Vestjyllands Politi gerne i kontakt med de to mænd, der kørte den syriske kvinde til politistationen.

De to mænd i bilen beskrives som ca. 20-25 år, lyse i huden og chaufføren havde muligvis krøllet hår.

Midt- og Vestjyllands Politi oplyser, at de to mænd kan have oplysninger, der kan have betydning for den videre efterforskning af sagen. 

- De kan måske hjælpe os med sagens opklaring. Primært i forhold til kvindens tilstand, da hun kommer ind i bilen. Det er både hendes sindstilstand men også fysiske tilstand, fortæller Thomas Hald.

Hvis du er en af de to hjælpsomme mænd eller kender dem, så kan politiet kontaktes på telefonnummer 114.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien 112.