Politidirektør har fået lov til at genbruge gamle lokaler

Bygningsstyrelsen har godkendt det gamle politihovedkvarter i Holstebro, så det nu igen kommer til at huse ordensmagtens folk.

Pladsmanglen er faldet på plads. Midt- og Vestjyllands Politi har torsdag fået grønt lys fra Bygningsstyrelsen.

- Vi er helt sikre på, at vi flytter ind i den gamle politigård igen, som vi fraflyttede for to år siden, så den skal have en makeover, så den bliver up-to-date på forskellig vis. Så det er dejligt, vi ved, hvor vi skal være henne, forklarer politidirektør Jens Kaasgaard.

122 arbejdspladser skal flyttes fra Høje Taastrup til Holstebro. Og den midt- og vestjyske chef mener, at det gamle hovedkvarter sagtens kan danne ramme om dem.

Er det en god løsning for jer?

- Det tror jeg helt sikkert, det er, fordi den kender vi, den bygning, og den har mange faciliteter og de ting, vi efterspørger, så det, mener jeg faktisk, er helt optimalt for os, siger han.

Borgmester: Rigtig glædeligt

Ikke kun chefen for politiet, men også ham for kommunen jubler over, at lokalerne over for Nørreport Centret igen bliver taget i brug.

- Det er jo rigtig, rigtig glædeligt. Bygningen har jo stået tom, siden den blev forladt, og der kom et nyt politihovedkvarter. Det er jo glædeligt, at den igen kan blive besat med arbejdspladser, siger H.C. Østerby (A), der er borgmester i Holstebro Kommune.

Kan det ikke spænde ben for nogle af de andre planer, der har været med de bygninger?

- Jo, men nu ser jeg på, at det er 122 arbejdspladser, der kommer til Holstebro. Det tror jeg, vi skal glæde os rigtig, rigtig meget over, afslutter han.

Med udvidelsen på de 122 medarbejdere vil der i alt være ansat 1.200 medarbejder ved politiet i Holstebro.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien 112.