Politi søger fortsat vidner til voldtægt i Holstebro

Midt- og Vestjyllands Politi har fået flere tips i en voldtægtssag fra Holstebro natten til søndag. Men ikke noget tip, der har ført til anholdelser.

Politiet søger fortsat tips fra folk, som kan identificere fire mulige gerningsmænd til en voldtægt i Holstebro natten til søndag. Især den ene har særlige kendetegn i form af et sort fuldskæg og en større tatovering på højre arm. Foto: TV MIDTVEST

Læs også Ved du noget? Politiet leder efter gerningsmænd til voldtægt

Midt- og Vestjyllands Politis centrale efterforskning har ikke fået det tip, der har fået dem til at skride til anholdelser i en voldtægtssag i Holstebro i weekenden. 

- Vi har fået flere tip, vi skal have fulgt op på, men ikke noget, der har ført til anholdelser endnu, fortæller politikommissær og efterforskningsleder Tue Nissen. 

Den 21-årige kvinde blev udsat for overfald og voldtægt af fire gerningsmænd klokken 02.30 natten til søndag mellem Musikteatret og Storåen i midtbyen. 

Signalement

Person A:

Mand, 190-195 høj, slank, sort fuldskæg og sort hår sat helt fladt i en sideskildning. Havde en tatovering på undersiden af højre arm, som var i pangfarver og større ”plamager”.

Person B og C: Mand, cirka 170 centimeter høje, almindelige af bygning.

Person D:  Mand,160-165 centimeter høje, almindelig af bygning.

Alle mænd havde mellemøstligt udseende, men talte rent dansk uden accent. De var iført mørkt og løst tøj.

Politiet indsamlede beviser på stedet frem til søndag formiddag og udsendte efterfølgende et signalement af de fire formodede gerningsmænd, men ikke nogen formodet alder.

- Vi har ikke fået noget aldersgæt fra offeret. Vi har kun en formodning fra en dørmand, som mener at have set gerningsmændene. Derfor er vi lidt påpasselige med at melde et aldersspænd ud endnu, fortæller Tue Nissen. 

Læs også Område afspærret: Større efterforskning i gang efter voldtægtsanmeldelse

Politiet skal nu genafhøre kvinden og flere mulige vidner, og har samtidig indsamlet en række tekniske beviser, der skal analyseres. Samtidig er politiet ved at indhente overvågningsvideo fra området.  

- Vi har ikke fået det tip, der fortæller præcist, hvad der er foregået og af hvem. Derfor søger vi fortsat vidner, som kan have set eller hørt noget i området midt på natten, siger efterforskningslederen.

To voldtægter på få måneder

I oktober blev en anden 21-årig kvinde udsat for voldtægt i midtbyen i Holstebro, og politiet er opmærksom på mulige sammenfald, men indtil videre ser det ikke ud til at være tilfældet. 

Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.  

01:02

Kvinden kontaktede politiet omkring klokken halv tre i nat og fortalte, at hun netop var blev overfaldet og voldtaget af fire mænd i området mellem åen og Musikteatret.

Luk video