Politiet efterlyser to mænd efter knivstikkeri i Holstebro

Midt- og Vestjyllands Politi beder nu offentligheden om hjælp til at finde to yngre mænd, som er mistænkt i forbindelse med et knivstikkeri. Tre andre meldte sig selv torsdag morgen.

Opdatering den. 13. maj 2020: Navne og billeder af de to efterlyste er fjernet fra artiklen, da mændene nu er i politiets varetægt. 

Midt- og Vestjyllands Politi offentliggør nu navnene på to efterlyste i håbet om at få offentlighedens hjælp til at få dem anholdt.

De to mænd efterlyses, fordi politiet formoder, at de er blandt gerningsmændene til et knivstikkeri i Holstebro lørdag aften, hvor to mænd på 24 år og 25 år blev stukket i låret og brystet.

De to personer, der blev stukket med kniv, er begge uden for livsfare.

Videoovervågning fra stedet viser, at et slagsmål hurtigt udviklede sig til et knivstikkeri, hvorefter fem personer flygtede fra stedet.

Torsdag morgen har tre af gerningsmændene meldt sig selv på politigården i Holstebro. Nu opfordrer politiet kraftigt de to sidste til at gøre det samme.

Den 1. efterlyste

 

Den 2. efterlyste.

Hvis nogen har oplysninger om, hvor de to mistænkte befinder sig, bør man ikke selv tage kontakt til dem, men i stedet straks ringe til Midt- og Vestjyllands Politi på telefon 114.

Midt- og Vestjyllands Politi ønsker også stadig at snakke med vidner, som har overværet episoden, eller som på anden måde ved noget om sagen. Også de bedes kontakte politiet på 114.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien 112.