Politi afventer resultater af undersøgelser fra ulvedrab

Politiet har foretaget en række tekniske undersøgelser i sagen om den ulv, der blev skudt øst for Ulfborg.

Midt- og Vestjyllands Politi forventer svar på en række tekniske undersøgelser i løbet af maj måned. Foto: TV2

Midt- og Vestjyllands Politi har foretaget en række tekniske undersøgelser af et ulvedrab, som de venter svar på. Det oplyser de i en pressemeddelelse.
    
Undersøgelserne er lavet i forbindelse med den ulv, der 16. april blev skudt på en mark øst for Ulfborg i Vestjylland. Sagen har fået stor omtale, og den blussede atter op søndag aften, da DR offentliggjorde en video, der viser nedskydningen af ulven.

Læs også "Han skød den kraftedeme" - video viser ulvedrabet

På videoen ser man en bil, der holder parkeret på vejen. En ulv løber forbi på marken og bliver ramt af et af de tre skud, der bliver affyret fra bilen. DR oplyser, at skyderiet fandt sted på Liberal Alliances folketingskandidat Steffen Troldtofts grund. Det er angiveligt et nært familiemedlem til Troldtoft, der har affyret skuddene mod ulven.

Skytten er en 66-årig mand, der er blevet sigtet for overtrædelse af jagtlovgivningen. Han nægter sig skyldig. Videoen skal sammen med de tekniske undersøgelser bruges i sagsbehandlingen, og politiet har også talt med flere vidner til episoden på marken.

Resultaterne fra de tekniske undersøgelser ventes i løbet af maj, oplyser politiet.
    
TV MIDTVEST har talt med Steffen Troldtoft, der ikke har nogen kommentarer i sagen.

Læs også Lokal folketingskandidat kædes sammen med ulvedrab