Pernille lever af at vise billeder af sit hjem

Pernille Riis Frederiksen lever af at slå dørene op til sit hjem. Hver uge kigger 61.000 følgere nemlig med på hendes Instagramprofil.

Hun er vild med boligindretning, og hun er en flittig bruger af de sociale medier. I dag har hun slået de to ting sammen og har gjort sin interesse til sin levevej. Pernille Riis Frederiksen fra Holstebro er med over 61.000 følgere på instagram én der bliver lagt mærke til.

quoteJeg tænker ikke over at alle kender mit hjem. Hvis ikke det var sjovt og fedt, gjorde jeg det ikke.

Pernille Riis Frederiksen

- Det startede da jeg lå på sofaen og var syg. Da begyndte jeg så småt at poste lidt billeder fra vores hjem på Instagram, blandt andet fordi vi var ved at få bygget om. Med tiden er der så kommet rigtig mange følgere og det har ført mere med sig, siger Pernille Riis Frederiksen, der står bag instagramprofilen Krea_pernille. 

Intet er tilfældigt i Pernilles hjem. Hun retter til og finpudser - alle billeder på hendes Instagramprofil skal se perfekte ud.
Intet er tilfældigt i Pernilles hjem. Hun retter til og finpudser - alle billeder på hendes Instagramprofil skal se perfekte ud.
Foto: Hans Vittarp

Næsten dagligt tager Pernille billeder af sit hjem og lægger dem på instagram. Det betyder, at alle hendes følgere kan følge ved, når hun har fået nye plakater, planter eller lysestager.

- Det er sjovt, og det giver masser af muligheder, for at jeg kan udfordre mig selv. Jeg tænker ikke over at alle kender mit hjem. Hvis ikke det var sjovt og fedt, gjorde jeg det ikke, siger Pernille Riis Frederiksen.

Foruden hendes blog lever hun også af at være stylist, blogger og influereisten. Det betyder blandt andet, at hun i dag arbejder som stylist for flere firmaer. Hun placerer deres produkter i hendes eget hjem og tager biller af det. Firmaerne får så billederne, som de kan bruge til markedsføring og Pernille får penge for opgaven. Hun arbejder blandt andet for firmaet By Lassen med den kendte firkantede metal-lysestage.

Et perfekt hjem uden rod og gammelt skrammel. Det tager sin tid at tage det helt perfekte billede.
Et perfekt hjem uden rod og gammelt skrammel. Det tager sin tid at tage det helt perfekte billede.
Foto: Hans Vittarp

Årets stylist

Hvert år kårer Boligmagasinet årets stylist. I 2016 var det Pernille fra Holstebro der løb med prisen. En pris som har betydet meget for hende.

quoteHvis man er i tvivl om, hvorfor 60.000 mennesker gider følge en, så er det da et kæmpe skulderklap, at et stort magasin som boligmagasinet anerkender en.

Pernille Riis Frederiksen

- Det er en kæmpe anerkendelse. Hvis man er i tvivl om, hvorfor 60.000 mennesker gider følge en, så er det da et kæmpe skulderklap, at et stort magasin som boligmagasinet anerkender en og siger, du er sgu dygtig. Jeg troede egentlig ikke, at det betød så meget for mig, men jeg må indrømme at jeg fældede en tåre, siger Pernille Riis Frederiksen.

Kåringen har ikke gjort hende mindre interessant. I dag hører hun også til den gruppe, man kalder influenter. Det er personer, som bliver inviteret til forskellige events og præsentationer, i håb om at de vil lægge billeder på deres profiler. 


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Livsstil.