Patrick Westerholm: Vi skal kæmpe som sindssyge

Hvis Team Tvis Holstebro skal i DM-finalen, kræver det viljestyrke fra hele holdet i anden semifinalekamp mod GOG, siger Patrick Westerholm.

Ifølge TTH-træner Patrick Westerholm bliver holdets viljestyrke vejen til DM-finalen, når TTH lørdag tager imod GOG i den anden af to semifinalekampe i kampen om det danske mesterskab.

- Vi skal kæmpe som sindssyge og lave en lige så flot holdpræstation som i sidste kamp, for så kan vi vinde. Men det kræver rigtig hårdt arbejde, siger Patrick Westerholm.

TTH vandt den første kamp i Gudme med et enkelt mål. Hvis det skal blive til finaleplads, kræver det, at TTH får stoppet GOG’s farlige kontraspil.

- Vi skal spille taktisk klogt og gøre sådan, at de ikke kan løbe kontra. Hvis de får lov til at løbe kontra, så bliver det yderst svært. Det er deres stærkeste våben, og det fik vi reduceret rigtig godt i sidste kamp, siger Patrick Westerholm.

- Jeg tror, de har en eller to kontrascoringer, mens vi måske havde 10. Det er ikke sådan, GOG plejer at lave deres mål, så det var rigtig godt.

Patrick Westerholm skal også tage stilling til, hvad han vil gøre ved GOG’s farlige venstreback Minik Dahl Høegh.

- Minik spillede en fantastisk kamp, da vi mødte GOG i første kamp. Hvis han spiller lige så fantastisk i dag, så må vi finde på noget, men vi prøver lige at se, om han har tur i den. Det er ikke sådan, at vi kommer til at gå frem og mandsopdække ham fra start, siger Patrick Westerholm.

Han erkender, at TTH er favoritter, men at det hurtigt kan vende, så snart kampen fløjtes i gang.

- Vi er vel favoritter med 55 procent. Men hvis GOG starter med bolden og scorer det første angreb, og vi så brænder, så er vi hurtigt bagud med to mål.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Sport.