Parkerede bil midt på hovedvej: Tyv taget på fersk gerning

En 39-årig mand fra Herning er anholdt i løbet af natten. Manden havde ladet sin bil stå i en kørebane på hovedvejen mellem Herning og Holstebro.

Lige før klokken tre i nat ringede en lastbilchauffør og tippede politiet om, at der holdt en bil parkeret midt i den ene vognbane på hovedvejen mellem Herning og Holstebro.

Lastbilchaufføren måtte undvige bilen, der holdt stille og så ud til at være parkeret. Derfor tog politiet ud for at undersøge sagen.

Politiet undersøgte nærtliggende bygninger for at finde bilens ejermand. Da løb de ind i en 39-årig mand fra Herning, der havde lommerne fyldt med kontanter, der var stjålet fra den landejendom, han var i færd med at stjæle fra.

- Vi ved ikke, hvorfor bilen er parkeret midt på hovedvejen. Den er formentlig gået i stykker. Men det er da en god måde at gøre opmærksom på sig selv, siger vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi Carsten Henriksen til tvmidtvest.dk.

Den 39-årige mand blev anholdt og er nu sigtet for tyveri.

Det var nogle polske landarbejdere, der sov i landejendommen, mens indbruddet fandt sted.

- Herningenseren skal nu afhøres i løbet af morgenen, hvorefter han formentlig bliver løsladt i løbet af formiddagen, siger Carsten Henriksen.