På trods af overskud: Usikkerhed om endnu et kæmpe fyrværkerishow

Vestjyllands Største Fyrværkerishow gav et overskud på over 21.000 kroner, men det er uvist, om det vender tilbage i 2019.

Ikke så mange som håbet så raketter, bomber og batterier ryge til vejrs nytårsaftensdag i Mejdal ved Holstebro.

Men Vestjyllands Største Fyrværkerishow gav alligevel et overskud på 21.648 kroner.

quoteVi er godt tilfredse. Vi havde håbet på, at der kom et par tusinde, men antallet af gæster landede på 1700 lige som året før.

Jens Kristian Tonsberg, arrangør

- Vi er godt tilfredse. Vi havde håbet på, at der kom et par tusinde, men antallet af gæster landede på 1700 lige som året før, siger arrangør Jens Kristian Tonsberg.

Det var tredje gang, det store fyrværkerishow blev holdt, og det er fodboldklubben i Mejdal, der står arrangerer det. Det første år købte 1200 billet, og de to sidste år blev det altså til 1700 tilskuere.

Kræver mange kræfter

På 2018's sidste dag kom der folk både fra Aarhus og Silkeborg for at se fyrværkerishowet, og det selv om der ikke er brugt mange penge på markedsføring.

- Vi har et meget lavt markedsbudget og ingen sponsorer eller noget. Det er sjovt, men det kræver mange frivillige og mange kræfter, siger arrangøren.

Derfor kan han heller ikke endnu sige, om showet vender tilbage, når året igen går på held.

- Vi vil gerne, men der skal være økonomi i det. Så nu skal vi snakke om det og evaluere på showet, siger Jens Kristian Tonsberg.

Arrangøren har fået mange tilbagemeldingerne på showet om alt lige fra parkeringsforhold og mangel på kaffe til billetpriser. Alt sammen noget, de tager med i evalueringen.

Jens Kristian Tonsberg forventer at nå til afklaring om et fyrværkerishow i 2019 inden for en måneds tid.

Inden længe vil arrangørerne også melde ud, hvad overskuddet skal gå til. Det har tidligere været en lokalforening.

På Mejdal Stadion nær Holstebro blev nytåret skudt ind om eftermiddagen nytårsaftensdag.

Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Samfund.