På jagt efter midt- og vestjyske lottomillionærer: Har du tjekket din kupon?

En andenpræmie i Eurojackpot og fire vindere i Lotto gav fem nye millionærer i weekenden. Tre af de heldige er fra Holstebro, Skive og Skjern.

Har du en Lotto-kupon liggende i pungen, og bor du eller har købt din kupon i Holstebro, Skive eller Skjern Kommune, så kan du være én af weekendens heldige Lottomillionærer. 

Der var hele 202 millioner kroner i førstepræmiepuljen i Eurojackpot, så der var nok at spille med om fredag aften. Ingen fik førstepræmien, men der var dog alligevel en heldig dansker, der efter fredag aften kan kalde sig millionær. Vedkommende havde fem rigtige tal og et stjernetal, og vandt en andenpræmien på 3.227.820 kroner.

Den heldige spiller har købt sin kupon i Struervejs Nærkøb i Holstebro, og Danske Spil har endnu ikke hørt fra vedkommende. Så har du købt din kupon til Eurojackpot der, så er det en god ide at få den tjekket.

- Vi er spændte på at finde vinderen, så vi kan finde ud af, hvem det er. Det er ikke hver dag, det sker, siger kassemedarbejder i Struervejs Nærkøb, Luna Larsen.

quoteVi er spændte på at finde vinderen, så vi kan finde ud af, hvem det er. Det er ikke hver dag, det sker.

Luna Larsen, Struervejs Nærkøb, Holstebro

Hun fortæller, at der i løbet af lørdagen har været flere kunder inde for at spørge, om der er fundet en vinder af den store gevinst, og også for de ansatte giver det lidt ekstra spænding.

- Det ville da være fedt at være den, der har solgt kuponen, men det ville være endnu mere fedt at få lov til at indløse den, siger Luna Larsen.

Skibonit har vundet fem millioner

Lørdag var der igen spænding i luften, da Lotto-tallene skulle trækkes. Der var 10 millioner kroner på højkant, og denne aften var der to heldige spillere, der havde de syv helt rigtige tal. De deler derfor førstepræmien og får 5 millioner kroner hver.

Den ene heldige spiller har købt sin kupon i SuperBrugsen Ullerød ved Hillerød, mens den anden heldige spiller har et Plus abonnement og altså spiller fast hver uge. Denne vinder skal i følge Danske Spil findes i Skive kommune.

Ud over de to spillere med de syv helt rigtige var der yderligere to heldige personer, der efter lørdag kan kalde sig millionær. Den ene spiller har købt sin kupon i SuperBrugsen i Skjern, og den anden spiller har købt sin kupon på nettet og kommer fra Hvidovre.

De har vundet på Millionærgarantien fra Lotto, der hver uge trækker lod om to gange 1 millioner kroner på alle spillede rækker. 

Danske Spil tager selv kontakt til vinderne, der har spillet på nettet, men har du købt din kupon i Holstebro eller i Skjern, så er det en rigtig god ide at få dem tjekket.

Denne uges vindertal