Per Ørum: Jeg er alkoholiker

Selv om han ikke har drukket hver dag, erkender den konservative politiker i et længere interview med TV/MIDT-VEST, at han har et misbrug.

Dagen efter at det kom frem, at han er sigtet for spiritus-kørsel, står den konservative folketingspolitiker Per Ørum Jørgensen fra Staby nu frem og fortæller om sine problemer i et længere interview med TV/MIDT-VEST.

Per Ørum Jørgensen understreger i interviewet, at han ikke har drukket dagligt - men til gengæld har brugt alkohol som problemknuser - og det er også en form for misbrug, siger han.

Direkte adspurgt, om han betragter sig som alkoholiker, siger Per Ørum Jørgensen:

- Det vil jeg faktisk sige. Alkohol har mange grader og forklædninger. Jeg tager den her situation så alvorligt... Jeg har ikke kunnet håndtere de her ting. Og så har jeg brug for hjælp. Og det søger jeg så.

Den konservative folketingspolitiker ønsker ikke at fortælle detaljer om lørdag morgen, da han blev stoppet af politiet på vej hjem til Holstebro. Men han understreger, at der kun er een at bebrejde - ham selv. Og så priser han sig lykkelig for, at hans handling ikke fik konsekvenser for andre.

Indremissionsk opdragelse

Per Ørum Jørgensen er opdraget i et indremissionsk miljø - men han er ikke blevet mødt med fordømmelse fra sit bagland.

- Tværtimod. Ingen i min familie er fordømmende. Og det gør også lettere at komme videre. Hele min familie har slået ring om mig, og det gør, at der er perspektiv i forhold til fremtiden og til at komme videre.

Se journalist Klaus Knudsen Pedersens interview med Per Ørum Jørgensen:

 


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Samfund.