OPDATERET: Bed politimand i hånden

Politiet fik voldelig velkomst, da de blev kaldt ud til anmeldelse om vold.

23.47 tirsdag fik politiet en anmeldelse om vold på Kildevej i Holstebro. En 28-årig mand skulle være blevet overfaldet i sin lejlighed med knytnæveslag og spark. Endvidere fik kan angiveligt en stuehøjtaler og en bærbar kastet i hovedet. Han kom dog ikke voldsomt til skade, da han fik vægret sig.

Fra HerningDa politiet kom ud til stedet, traf de en 33-årig mand fra Herning siddende ved et busskur. Han menter at vide, hvor den anmeldte voldsepisode havde fundet sted men ville hverken fortælle, hvor det var, eller hvor han kommer fra.

Knytnæveslag

Der opstod en tvist, og på et tidspunkt ville politiet visitere den spirituspåvirkede mand for en sikkerheds skyld. Da politiet ville have fat i ham, begyndte han at slå løs på dem med knytnæver.

ForstærkningPolitiet fik pacificeret den 33-årige med peberspray og tilkaldt assistance. De kæmpede en del med ham, inden forstærkning nåede frem.

Filmede politiet Imens kom en 22-årig kvinde forbi. Hun fortalte politiet, at hun havde filmet hele optrinnet. Herefter gik hun tæt på og begyndte at blande sig i politiets arbejde. Poltiet spurgte hende, om hun havde noget med sagen at gøre fra lejligheden. Det ville hun ikke fortælle, og hun ville heller ikke fortælle, hvem hun er.

Spark i skridtetKvinden, som kommer fra Herning, begyndte at skubbe til betjentene, og pludselig huggede hun tænderne i en af betjentenes hænder og gav ham et knæspark i skridtet.En politivogn mere nåede frem og begge blev anholdt.

Læderhandsker gjorde gavn Betjenten som blev bidt havde rutinemæssigt taget læderhandsker på, og tænderne var ikke gået gennem læderet. Ingen af parterne blev indlagt efter voldsepisoderne, oplyser Knud Lauridsen politikommissær ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Opdatering:

Den 22-årige kvinde blev ved et grundlovsmøde varetægtsfængslet til 19. marts. Manden blev løsladt men vil senere blive indkaldt til retsmøde, oplyser Sune Espersen vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.