Nyt nederlag til TTH Holstebro

En skidt første halvleg for TTH Holstebro mod Motor Zaporozhye grundlagde nederlaget i tredje gruppekamp.

Patrick Westerholm og TTH Holstebro har fået et point i tre kampe i Champions League.

TTH Holstebro har fået kærligheden at føle i denne sæsons Champions League på udebane.

Søndag var TTH på besøg hos ukrainske Motor Zaporozhye i gruppe D, og det blev til dansk nederlag på 28-34.

Dermed var der ingen point til TTH's håndboldherrer, og klubben indtager sidstepladsen i gruppen med et enkelt point efter tre kampe.

To hold går videre fra gruppen, og før opgøret lå TTH og Motor Zaporozhye side om side i bunden med et point hver.

TTH måtte i seneste opgør i turneringen indkassere et nederlag på 27-32 til portugisiske ABC Braga i et opgør, hvor det hele smuldrede mod slutningen.

I søndagens opgør blev nederlaget dog grundlagt i første halvleg, hvor TTH Holstebro ikke fik et ben til jorden.
Det danske mandskab halsede efter og var hurtigt bagud både 2-7 og 4-12.

TTH kunne slet ikke vække sig selv, og Motor Zaporozhye gik til pause foran hele 19-10.
Risikoen for en ydmygelse lurede efter de første 30 minutter, men efter pausen skiftede TTH momentvis gear.

De første minutter var billedet dog det samme og ukrainerne bragte sig foran 21-12, men halvvejs inde i anden halvleg havde danskerne barberet føringen ned til tre mål og var blot bagud 22-25.  Martin Hansen reducerede til 24-27 efter 48 minutter, og efter at have hentet seks af hjemmeholdets ni føringsmål skulle TTH tage det sidste skridt.

Det lykkedes aldrig for TTH, der igen kom for stort bagud, og med to minutter igen kunne hjemmeholdets føring ikke hentes.

I næste gruppekamp tager TTH imod franske Nantes på hjemmebane.