Nye kræfter til Kielgasten

Fire nye forpagtere tager over

Spillestedet Kielgastens fremtid har nogle måneder stået hen i det uvisse. Ejeren Knud Christensen ønskede at trække sig ud af den daglige drift, og derfor meldte flere interesserede sig på banen for at forpagte stedet: Nu skulle det gamle spillested laves om til diskotek!

Men i dag blev den endelige løsning offentliggjort - bands på scenen bliver ikke skiftet ud med diskoteksrytmer. Det bliver nemlig naboerne på begge sider, Lars Bundgaard og Karina Nielsen, Flamingo Pub, og Rune Bach og Jonas Koldsø, diskotek East End, der overtager spillestedet. Naboernes forpagtningskontrakt kommer til at løbe i 12 år fra 1. august.

»Der har været interesserede, som ville lave Kielgasten om til diskotek, men for mig var det vigtigste at bevare det som spillested,« siger Knud Christensen til Dagbladet Holstebro-Struer.

Nye oplevelser på programmet

Der skal både events og koncerter på programmet, når de nye ejere tager over. Blandt andet skal den stå på single- eller soldaterfester. Men traditionelle koncerter bliver der også plads til. Genremæssigt vil der blive budt på alt fra Sanne Salomonsen til musikalske indput fra byens MGK-elever, skriver Dagbladet Holstebro Struer.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Samfund.