Ny teenageby i Ulfborg

Finansieringen er på plads til et nyt aktivitetscenter kaldet Teen Town til unge i Ulfborg. Teen Town åbner til september.

Egentlig var ønsket i første omgang blot et bålsted i Ulfborg. Men med opbakning fra både Lokale- og Anlægsfonden, Færch Fonden og Holstebro Kommune bliver der nu bygget et center med masser af aktiviteter for de unge i Holstebro Kommune.

 - Det er løftet fra at være en Lada til nu at være en Lamborghini, siger koordinatoren i Lokal Aktionsgruppe Holstebro, Alex Würtz i en pressemeddelelse fra Holstebro Kommune.

Centeret kommer til at hedde Teen Town.

Center til spontane aktiviteter

Teen Town bliver et sted, hvor især unge, der ikke er aktive i foreningslivet, kan mødes. Der vil masser af aktivitet - blandt andet en basketbane, pumptrackbane til mountainbikes, et parkouranlæg og en café.

Planen er, at de unge skal kunne udfolde sig spontant.

 - Det er vigtigt, at vi også husker at sætte gang i initiativer for de unge, der bor i landdistrikterne og dermed skaber bedre levevilkår for dem, siger kommunaldirektør Lars Møller i Holstebro Kommune.

Baggrunden for Teen Town er, at de unge i en undersøgelse har givet udtryk for, at de savner et sted at mødes.

Centeret kommer til at ligge ved siden af Ulfborg Fritidscenter og kommer til at koste 1,7 millioner kroner. Lokale- og Anlægsfonden støtter med 859.000 kroner.

Unge skal drive Teen Town

I dag er der 35 unge ildsjæle med i projektet. Når centeret står færdig til september skal de unge projektledere selv tage initiativ til aktiviteter.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Samfund.