Ny regimentschef vil have fokus på åbenhed

Jydske Dragonregiment i Holstebro har fået ny chef i form af 56-årige Anders Poulsen.

00:37

Anders Poulsen er i dag tiltrådt som ny regimentschef ved Jydske Dragonregiment. Video: Anders Toft Bro, TV MIDTVEST

I dag tiltrådte oberstløjtnant Anders Poulsen stillingen som regimentschef ved Jydske Dragonregiment. Ved samme anledning blev han udnævnt til oberst. 

- Det har altid været en drøm for mig at blive regimentschef. Det betyder utrolig meget for mig, og især at komme til et regiment som det her, der er på landkortet i hele forsvaret og som nærmest er en institution i Vestjylland, siger Anders Poulsen.

Regimentschef vil sigte efter åbenhed og samarbejde

Han blev i dag hædret med en officiel indsættelsparade på kasernen i Holstebro, og selv om det er hans første dag i stillingen, så har Anders Poulsen allerede en klar idé om, hvilken type chef han vil være.

Jeg bliver en regimentschef, som appellerer til åbenhed og samarbejde, men også med en forventning om, at der bliver leveret på den professionelle side.

Anders Poulsen

- Jeg bliver en regimentschef, som appellerer til åbenhed og samarbejde, men også med en forventning om, at der bliver leveret på den professionelle side, siger han.

Forsvarsforlig skal føres ud i livet

56-årige Anders Poulsen startede sin karriere i Forsvaret i 1980. Han kommer fra en stilling som chef for Forsvarsministeriets Personalestyrelses Rådgivningsafdeling i Karup, og han har også været bataljonchef i Varde og udstationeret to år i Tyskland.

Men fremover står der altså regimentchef på visitkortet. Han bliver dermed øverste chef for omkring 1.800 ansatte ved Jydske Dragonregiment, og han er klar til at trække i arbejdstøjet. 

- Vi har jo et forsvarsforlig, der ligger og venter på at blive implementeret, og det bliver i høj grad en del af regimentets hverdag. Regimentet er i høj grad blevet tilgodeset af det nye forsvarsforlig, og der er mange ting at tage fat på ud over de ting, der foregår til daglig, siger Anders Poulsen.