Ny festival for hunde til Thorsminde

Holstebro Kommune er klar med endnu et arrangement for at lokke hunde og deres ejere til kommunen.

Holstebro Kommune er endnu en gang på charmeoffensiv for de firbenede turister og byder nu hunde og deres ejere til hundens egen festival i Thorsminde den 4. juli.

- Flere attraktioner, overnatnings- og spisesteder støtter op om vores fokus på hundevenlige tiltag og gør derfor meget for at fortælle, at hos dem er hunden meget velkommen. Med andre ord står hundekurven og venter ved vores aktører. Så hvis du vil være god ved din hund, skal du tage den med til Holstebro, fortæller Susanne Toftegaard Hansen, der er erhvervs- og turismechef i Holstebro Kommune i en pressemeddelelse. 

Fokus på turister med hund

Holstebro Kommune har i flere år arbejdet med at trække turister med hund til kommunen og gøre besøget i området til en god oplevelse for de firbenede. Den første gaveæske til hunden kom i 2016 og indeholdt information, halsbåndsstykke samt godbidder. Sidste år blev gaveæsken suppleret med en ny folder, som er skrevet til hunden. Her kan hunden, og dens familie, læse om alle de gode hundevenlige oplevelser som hundeskove i området, agilitybane ved Thorsminde Camping og hundebad og wellness hos Vedersø Klit Camping.

Den nye Hundefestival vil byde på hotdogs, hundehvisker og en travetur med hunden i Husby Klitplantage og en 11 kilometer lang vandretur på en rute i Naturpark Nissum Fjord. Undervejs vil der også være opvisning i schweizerhundetræning, ligesom at Thorsmindes trækplaster, Strandingsmuseum St. George, i anledning af hundefestivalen fortæller skibshundenes historie fra tre hunde, der har overlevet strandinger på Vestkysten.
 
Gaveæsker og foldere vil også igen i år blive udleveret til turister med hund på overnatningssteder, feriehusudlejninger og ved attraktioner i Holstebro Kommune hen over sommeren.

Se indslag om Danmarks dygtigste hunde, der var samlet i Herning i efteråret:

INDSLAG 22/9-2018: Danmarks dygtigste hunde konkurrerer her i weekenden om DM i Herning. Og netop klubben i Herning er blandt de aller bedste.