Ny ballade i belastet kvarter i Holstebro

Drenge på 12-15 år skaber uro i trekants-området i Holstebro. Onsdag aften kastede de med sten efter en cyklist og en haveflise gennem et vindue til en beboer.

Der er igen uro i beboelseskvarteret Trekantsområdet, i Holstebro. Og tilsyneladende står en gruppe drenge mellem 12 og 15 år, bag.

Onsdag aften ved 21.30-tiden kastede en gruppe unge således sten efter en tilfældigt forbikørende cyklist. Han blev ikke ramt, men det gjorde hans cykel. Lidt senere, klokken 22.45, kastede en gruppe unge på samme alder en haveflise ind gennem vinduet til en beboer.

Også brande i affaldscontainere

Politiet undersøger nu, om de to sager har forbindelse til to mindre brande i beboelseskvarteret samme aften og nat. Både i Danagården og i Jættegården var der ild i affaldscontainere, som bredte sig til træskuret ved siden af.

- Det er noget, vi tager alvorligt, for de mennesker, det går ud over, bliver bange og utrygge. Så derfor prioriterer vi det, forklarer politikommissær Allan Riis, til TV-MIDTVEST.

Belastet kvarter med flere sager

Det er langtfra første gang, der er ballade i trekants-området i Holstebro. Tidligere har der været påsatte brande, overfald og sågar et skuddrama.