Nupark reddet fra konkurs

Aktørerne i Nupark har fredag vedtaget en rekonstruktionsplan, der redder Nupark fra at gå konkurs.

Fredag har aktørerne i Nupark vedtaget en rekonstruktionsplan i Skifteretten, som redder erhvervsparken fra at gå konkurs.

- Jeg er rigtig glad. Vi fik vedtaget en rekonstruktionsplan, og der er lavet aftale med alle kreditorer, og ingen mister penge, siger Asbjørn Christensen, bestyrelsesformand i Den Erhvervsdrivende Fond Nupark, til tvmidtvest.dk.

I rekonstruktionsplanen har aktørerne fået en række forskellige aktiviteter til at falde i hak. Flere kvadratmeter er blevet udlejet, og der er blandt andet lavet en ny aftale om leje af lokalerne i parken, der blevet trimmet på administrationen og på driftsomkostninger fx hvor mange gange der skal vaskes vinduer og slås græs.

- Det er en rigtig god sommerferie gave. Nu har vi grund til at kigge fremad. Nu har vi fået en god base og kan se på, hvad der skal ske fremadrettet, siger Asbjørn Christensen.

Overskud på vej

Nupark har lavet en ordning med alle kreditorer, så de små får penge i løbet af august og med to store er der lavet en afdragsordning over to år. Der ud over har parken lavet en finansieringsaftale med Vestjysk Bank, som sørger, at driftskreditten er på plads.

- Hele rekonstruktionsplanen består altså af en række enkeltelementer, men den betyder samlet, at vi fra 2016 har vores drift i balance, og der vil vi endda også have et lille overskud, siger Asbjørn Christensen.

Her kan du se et indslag om Nuparks krise tidligere på året:


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Erhverv.