Nu begynder eftersøgning efter ung mand

Midt- og Vestjyllands Politi og Beredskabsstyrelsen går søndag i gang med en intens eftersøgning efter forsvunden mand fra Holstebro.

Politiet har søndag morgen stadigvæk ikke modtaget oplysninger i sagen om den forsvundne Jonas Hedegaard Hansen. Derfor begynder de nu at lede efter ham på en 2-3 kilometer lang strækning i åen.

- Vi går i gang med at få afsøgt områderne omkring anlægget, langs bredderne og generelt i områderne i og omkring åen, siger Gert Høgh, vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi.

Midt- og Vestjyllands Politi får hjælp fra Beredskabsstyrelsen, som kommer med en eftersøgningsafdeling. 14 mand er kommet for at hjælpe - 11 værnepligtige ved Beredskabsstyrelsen og 3 holdledere. Indtil videre er der ingen spor efter den 21-årige forsvundne konstabel.

- Vi har søgt på hans mobil, men den er slukket. Vi har ingen grund til at tro, at Jonas er taget væk fra Holstebro, så lige nu er det her vores fokus ligger, siger Gert Høgh, vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi.

Klokken 9.30 begynder eftersøgningen i og omkring vandet, men Gert Høgh opfordrer borgere i resten af Holstebro til også at holde øje.

- Folk, der går ud for at lufte hunde eller lignende, må gerne kigge sig lidt rundt omkring. Og borgerne må også meget gerne kigge i deres haver. Generelt vil jeg opfordre alle til, at man er opmærksom på, at Jonas Hedegaard Hansen mangler, siger Gert Høgh, vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi.

 

Vi opdaterer løbende resten af dagen.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien 112.