Nu to anholdte for brandattentat

Politiet anholdt mandag endnu en mand i molotov-sagen fra Holstebro.

Midt- og Vestjyllands Politi har foretaget en ny anholdelse i sagen om brandattentaterne mod to adresser i Holstebro fredag morgen.

En 22-årig mand fra Holstebro blev mandag varetægtsfængslet frem til den  29. november i et lukket grundlovsforhør - sigtet for forsætlig brandstiftelse. Og samtidig kom det frem, at endnu en 22-årig mand er blevet anholdt. Han vil blive fremstillet i et grundlovsforhør tirsdag.

Internt rockeropgør

De to mænd er sigtet for at kaste molotovcocktails - det vil sige flasker med benzin - mod et hus på  Lemvigvej og et på Niels Kjeldsens Vej i Holstebro. Ifølge vicepolitikommissær Poul Fink er der tale om et internt opgør i rockermiljøet. Han afviser, at der er tale om et opgør mellem to rivaliserende grupperinger.

Den 22-årige, der mandag blev varetægtsfængslet, kærede kendelsen til landsretten. Politiet kan ikke sige, om der er flere anholdelser på vej.

De to mænd er sigtede for at overtræde straffelovens paragraf 180, der har en strafferamme på fængsel op til livstid.

 

To 22-årige mænd er anholdt for at kaste med molotov-cocktails i Holstebro. Fredag blev der kastet flasker med benzin mod to lejligheder. Nu er de to mænd sigtet i sagen.

Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Samfund.