Norsk træner til TTH Holstebro

Ny træner skal arbejde med både kvinder og mænd i håndboldligaklub

Håndboldklubben TTH Holstebro har fra den kommende sæson ansat den norske træner Tom-Eirik Skarpsno på en tre årige aftale

Tom-Eirik Skarpsno skal fungere som assistent for klubbens herrehold i håndboldligaen, hvor han skal arbejde sammen med  cheftræner Patrick Westerholm.  Derudover bliver han sparringspartner for Peter Krautmeyer, der står i spidsen for TTHs ligakvinder.

- I Tom-Eirik Skarpsno får vi en særdeles dygtig, højtuddannet træner, der har vist, at han både evner at talentudvikle og skabe resultater på seniorplan, siger TTH-direktør John Mikkelsen i en pressemeddelelse.

Han betegner det som et regulært scoop, at det er lykkedes for klubben at tiltrække den norske træner, der bl.a. har ført klubben Haslun HK til tre norske mesterskaber og tre pokalmesterskaber.

I 2011 og 2016 blev han kåret til årets træner i sit hjemland, men betegner TTH Holstebro som en drømmeklub:

- Jeg glæder mig meget til at komme til TTH Holstebro. Det er en klub med et sæt værdier, der passer mig rigtig godt, og det er også en klub med en meget fin struktur og organisation. Så det er bestemt et sted, jeg kan se mig selv, konkluderer han.    

Tom-Eirik Skarpsno afløser Søren Hansen, som i næste sæson skal være cheftræner i Mors-Thy Håndbold.