Norsk stjerne til Tvis Holstebro

Camilla Herrem valgte Team Tvis Holstebro, da hun skulle finde en ny klub efter rumænske Baia Mare (Foto: Team Tvis Holstebro).

Team Tvis Holstebro har fundet afløseren for Ann Grete Nørgaard, der i skifter til Viborg HK.

De vestjyske DM-bronzevindere har skrevet en etårig kontrakt med den norske landsholdsfløj Camilla Herrem, der kommer til Danmark fra rumænske Baia Mare.

28-årige Herrem har spillet 157 A-landskampe for Norge, og Tvis Holstebros cheftræner Pether Krautmeyer tøver ikke med at kalde kontrakten for et scoop.

- Hun er en fantastisk spiller, der er ekstremt teknisk god, og da hun elsker at spille hurtigt og løbe kontra, så passer hun som hånd i handske til TTH, siger Krautmeyer i en pressemeddelelse.

Kæmpe stjerne i Norge

Han peger på, at Herrems personlige egenskaber også vil være en gevinst.

- Camilla er også uden for banen en kæmpe gevinst for sporten, og det er ikke tilfældigt, at hun er en kæmpe stjerne i Norge.

Den norske stjerne siger selv, at Tvis Holstebro byder på meget af det, som hun holder af.

- Et hold, der spiller hurtig og seværdig håndbold, et godt træningsmiljø samt rigtig gode fysiske forhold i Gråkjær Arena. Den danske liga er stærk med mange golde hold, og det er vigtigt, at man er klar til hver eneste kamp. Det vil være med til at udvikle mig, siger hun.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Sport.