Nørre Vosborg leder efter forpagter

Bestyrelsen bag Nørre Vosborg kæmper for at finde en ny forpagter til hotellet.

Det knager i det økonomiske fundament på Nørre Vosborg. Hele dagen har advokater og bestyrelse kæmpet for at redde herregårdens hotel og restaurant, der er truet af konkurs.

Siden åbningen af Nørre Vosborg har hotellet været forpagtet ud. Hele dagen har folkene bag kæmpet for at finde en løsning på den truende konkurs, men her til aften var den opgave fortsat ikke løst.

Succes udeblevet

Siden Prins Joachim indviede den ny-restaurerede Herregård i 2008 har hotellet haft svært ved helt at opnå den succes, der var meningen.

Efter godt et år gav den første hotel-direktør op, da økonomien ikke kunne hænge sammen. Siden er det kun gået en vej med underskudet i hotellet. Nu har bestyrelsen indgivet konkursbegæring mod hotellet. Problemet er at gæsterne bliver væk.

Ender det med at hotel og restaurant må lukke hel tforsvinder et vigtigt fundament for herregården som kulturelt samlingssted i Vestjylland.

 

Det knager i det økonomiske fundament på Nørre Vosborg. Hele dagen har advokater og bestyrelse kæmpet for at redde herregårdens hotel og restaurant

Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Erhverv.