Nikolajs ven fik ham med i Date mig nøgen: Han er blevet mere åben over for damerne

24-årige Nikolaj Schneider Bested har aldrig været god til at date. Det ændrede sig, da han stod helt nøgen på tv.

Det var blandt andet Nikolajs ven Peter, der var skyld i, at Nikolaj datede på tv uden tøj på. Foto: Casper Roslyng, TV MIDTVEST

Med mindre man er skuespiller, så virker tanken om at stå nøgen på landsdækkende tv for de fleste yderst skræmmende. Ikke desto mindre er det, hvad 24-årige Nikolaj Schneider Bested fra Ulfborg har gjort.

- Det var nok for at prøve en grænse af, for det er ikke det blufærdige i det, der er svært for mig, siger han. 

Jeg vil ikke sige, at han er blevet en anden person, men man kan se det på ham. Han lyser og det har givet ham helt vildt meget. Han er blevet mere åben over for damerne

Nikolaj Schneider Bedsted.

Han var den første til at vurdere og nærstudere fem nøgne kvindekroppe fra top til tå, inden han splitternøgen skulle vælge, hvem han ville have med på date i den danske udgave af Date mig nøgen. Det var dog ikke ham selv, der fik ham med i programmet.

- Det er jo der, jeg kan takke min bedste ven og kollega Peter, for han blev ved med at presse mig, lyder det fra Nikolaj Schneider Bested.

Nikolaj Schneider Bedsted blev også en smule mundlam, da han pludselig havde TV 2 Zulu i røret, som sagde, at de gerne ville have ham med i programmet.

- Har jeg meldt mig til det? Jeg havde en dag til at tænke over det, hvor jeg tænkte, at det gør jeg ikke. Men så gik vi og murede, og så sagde min kollega Peter, at det kunne være pissefedt, og at jeg kunne bryde nogle grænser. Han blev ved med at presse på, og så gjorde jeg det.

01:00

Hør historien om, hvordan Nikolaj endte i Date mig nøgen. 

Luk video

Er blevet bedre til damerne

Det der med dating har aldrig sagt 24-årige Nikolaj Schneider Bested ret meget. 

- Til at starte med, skulle vi i byen for at score nogle damer. Tre timer efter går det op i bajere. Jeg stod nok i baren og kiggede ud og talte lidt til fødderne ’gå nu over til hende’, men der skete ikke en skid. Jeg synes ikke, at det er så nemt, for folk forventer meget af en bare ved et førstehåndsindtryk, siger Nikolaj Schneider Bedsted.

Det samme indtryk har kollegaen og kammeraten, der fik overtalt vennen til at deltage i dating-programmet. 

- Når det først kom til stykket, og han skulle begynde at snakke med dem, så gik det ned for ham, og han blev generet. Han begyndte at mumle og snakke fynsk, siger Peter Frits Nielsen. 

Læs også Jimmi fik sin Vallentin på valentinsdag

De er dog begge enige i, at det har været en stor fordel for Nikolaj Schneider Bedsted at smide tøjet foran hele Danmark på landsdækkende tv - også selvom det ikke blev til ret meget mere end en date mellem Nikolaj og hans date Cecilia efter programmet. 

- Jeg har måske fået noget mere selvtillid. Det har ændret sig til, at jeg har turdet tage skridtet til at besøge nogen. Jeg ser en nu, hvor jeg turde skrive til hende, om hun havde lyst til at komme forbi uden at komme med en undskyldning, siger Nikolaj Schneider Bedsted.

- Jeg vil ikke sige, at han er blevet en anden person, men man kan se det på ham. Han lyser og det har givet ham helt vildt meget. Han er blevet mere åben over for damerne, siger Peter Frits Nielsen.

Efter deltagelsen i dating-programmet Date mig nøgen, går det ret godt for Nikolajs kærlighedsliv. Foto: Casper Roslyng, TV MIDTVEST