Musikteatret fyrer arrangementchefen

Arrangementchef, John Eggert, fyret efter at have været en del af Musikteatret i Holstebro i 20 år.

- Jeg har fået en fyrreseddel, der hedder omstruktureringer. Den kan man jo lægge alt ind under. Jeg har meget, jeg gerne vil fortælle, men jeg har lært af min mor, at det er bedst at tælle til ti.

Sådan siger den fyrede, John Eggert, der har stået bag en lang række af Musikteatret opsætninger. Blandt andre Den Røde Pimpernel, Miss Saigon, Cats, Les Miserables og senest Den Lille Havfrue, som blev hans sidste. I alt har John Eggert været tilknyttet musikteatret i 20 år. 

- At vi er kommet så langt, som vi er, er for en stor del Johns fortjeneste. Vi har været meget, meget glade for det stykke arbejde John har gjort, siger direktør i Musikteatret, Anders Jørgensen.

John Eggert har de senere år bl.a. høstet stor ros for sit arbejde med at bringe amatør og professionelle kræfter sammen i de større og større opsatte forestillinger. Når Musikteatret vælger at fyre arrangementchefen skyldes det bl.a. at teatret er gået fra at have 100 arrangementer om året til at have 400 arrangementer.

- John har været ansat som arrangementchef, men også fungeret som instruktør og været mest interesseret i instruktørdelen. Det vi har brug for, er en arrangementchef, der udelukkende fokuserer på arrangementer. Mange af vores 400 årlige arrangementer er slet ikke kulturarrangementer, så den arrangementchef, vi skal have, får ikke tid til at instruere, siger Anders Jørgensen.  

Fyringen er et opgør med modellen, hvor musikteatret har gjort brug af mange amatører og frivillige til forestillingerne. I Fremtiden vil Musikteatret udelukkende satse på professionelle kræfter.

- Det vi har forsøgt at opbygge i 20 år med at blande professionelle og amatører er tabt på gulvet, siger John Eggert.

Den 18. maj afslører Musikteatret, hvem der bliver ny instruktør. Musikteatret har endnu ikke fundet en ny arrangementchef.   

 Se hele indslaget her:

 

Musikteatret i Holstebro har fyret instruktøren instruktøren bag en række store musicals.