Motorvej åbnet op igen efter ulykke: Barn fortsat i kritisk tilstand

Politiet melder om flere tilskadekomne i en alvorlig trafikulykke på Holstebromotorvejen.

OPDATERET KLOKKEN 20:53

Holstebromotorvejen er nu genopnået på strækningen nord for afkørsel 20 ved Tvis i nordgående retning. Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi på Twitter.

  Holstebromotorvejen er lige nu spærret i nordgående retning nord for Tvis. Det skyldes en trafikulykke, hvor to biler er stødt sammen.

  quoteDer er to voksne og tre børn, der er kommet til skade. Én af børnene er i kritisk tilstand.

  Ole Vanghøj, Vagtchef, Midt- og Vestjyllands Politi

  - Der er to voksne og tre børn, der er kommet til skade. Én af børnene er i kritisk tilstand. De er alle kørt til Regionshospitalet i Herning, oplyser Ole Vanghøj, der er vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi.

  Politiet fik anmeldelsen klokken 16:14 og er lige nu på stedet. Det betyder, at motorvejen er spærret af nord for afkørsel 20 ved Tvis.

  Afspærringen har forårsaget kødannelse, og i den forbindelse er yderligere to biler stødt sammen. De involverede personer er ikke kommet alvorligt til skade, men det har betydet, at politiet har spærret helt af, og at billisterne derfor nu må finde alternative ruter.

  Politiet skriver, at man ikke skal filme uheldet.

  - Vis hensyn til det personale, der arbejder på stedet, og film ikke uheldet. Find selv alternativ rute, skriver Midt- og Vestjyllands Politi på Twitter.

  Politiet regner med, at motorvejen åbner op igen i løbet af aftenen.

  Se video: Politiet udtaler sig om ulykken.