Morten Skoubo indstiller karrieren

Den tidligere landsholdsangriber Morten Skoubo, der er født og opvokset i Struer, har spillet sin sidste kamp på topplan.

I en alder af 34 år siger Morten Skoubo farvel til livet som professionel fodboldspiller. I sine ungdomsår spillede Morten Skoubo for blandt andet Holstebro Boldklub. Derfra fortsatte han karrieren i Ikast FS, der få år senere blev til FC Midtjylland. Siden spillede han med stor succes i Brøndby under træner Michael Laudrup, hvor det blev til et dansk mesterskab.OB blev hans sidste klub i Superligaen. Her spillede han fra 2011 til 2014.

34-årige Skoubo har nu indstillet sin karriere, efter han senest optrådte for Delhi Dynamos i den indiske liga, fortæller han til TV2 Sport.

- Jeg søgte et eventyr til sidst, måske i USA eller Australien, men nu fik jeg det i Indien på tre måneder i stedet for, og det har været absolut det hele værd. Jeg er meget afklaret med, at det her var slutningen på en lang karriere, siger han til TV2 Sport.

I udlandet har Morten Skoubo spillet for tyske Mönchengladbach, engelske West Bromwich Albion, Real Sociedad fra Spanien og de hollandske klubber FC Utrecht og Roda JC. Desuden spillede Skoubo seks A-landskampe, hvor det blev til et enkelt mål.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Sport.