Mor dømt skyldig for seksuelt misbrug af 7-årig søn

En 39-årig kvinde er ved Retten i Holstebro blevet kendt skyldig i at have misbrugt sin dengang syv-årige søn seksuelt. Dommen lød på i alt seks måneders fængsel.

En 39-årig kvinde blev tirsdag kendt skyldig i at have forgrebet sig på sin egen søn.
En 39-årig kvinde blev tirsdag kendt skyldig i at have forgrebet sig på sin egen søn.

En 39-årig kvinde fra Holstebro er i retten tirsdag blevet i dømt i alt seks måneders fængsel for at have forgrebet sig på sin dengang 7-årige søn.

Kvinden har ifølge anklagerne misbrugt sin søn i en periode mellem juni 2014 og maj 2015.

Kvinden var tiltalt for en række seksuelle overgreb mod sin 7-årige søn, for at have befamlet sønnens tissemand, fået ham til at røre hendes bryster og for at have onaneret foran ham. Hun blev kendt skyldig i alle forhold.  

Videoafhøringen af den i dag 8-årige dreng blev afspillet for lukkede døre i Retten i Holstebro. 

Kvinden nægtede sig skyldig i anklagerne i mod hende og udtalte i retten, at anklagerne skyldtes hendes søns livlige fantasi. 

- Det er min opfattelse, at drengen er blevet påvirket til at sige noget bestemt, som ikke har hold i virkeligheden, lød det i følge Dagbladet Holstebro-Struer fra kvindens forsvarer, Bent Aagaard, i retten.

Den udlægning var anklageren dog ikke enig i:

- Det er svært i denne typer sager, hvor det er påstand mod påstand, men jeg er tilfreds med, at retten troede på sønnens forklaring og dømte herefter, udtalte politiets anklager, Søren Kløvborg Laustsen, umiddelbart efter, at dommen blev afsagt. 

Den 39-årige kvinde ankede dommen til frifindelse i Landsretten.