Modsætninger mødtes til kamp i Trekanten

Ungerådet i Trekanten i Holstebro havde arrangeret fodboldturnering for områdets unge mod blandt andre politiet. De vil gøre op med fordomme og bygge bro mellem unge og autoriteterne.

Modsætninger mødtes i dag i boligområdet Trekanten i Holstebro. Områdets unge tog på boldbanen kampen op mod blandt andre politiet. Det skete i et forsøg på at bryde muren mellem de unge og autoriteterne.

- Vi hører så meget om ballade herude, men de fleste af os fra ungerådet, vi oplever det ikke. Det er få individer, der giver Trekanten et dårligt ry, forklarede formanden for Trekantens Ungeråd, Berivan Tunc.

"Vil vil dem det godt"

Sammen med resten af medlemmerne af ungerådet havde hun arrangeret søndagens Streetfodbold-turnering.

- Vi vil gerne, at de unge ikke er bange for autoriteterne og at eksempelvis poltiet ser, at de unge slet ikke er så slemme herude. og så håber vi, at alle går herfra med en god oplevelse, forklarede hun.

Den ide ville lokalpolitiet i Holstebro hellere end gerne bakke op om:

- Vi kommer, så de unge kan mødes os og se, at vi er helt almindelige mennesker bag uniformen, og at vi bare vil dem det godt, sagde politibetjent ved Lokalpolitiet i Holstebro, Thomas Meedom.

Politiet løb med sejren

Der var kamp til stregen undervejs, men det blev politiet, der løb med sejren til sidst. På andenpladsen kom holdet "Bad Girls", der trods navnet bestod af en gruppe unge drenge fra Trekanten.

Se mere i vores udsendelse 19.30:

01:58 Luk video