Minktyve stjal skind for 700.000. kr.

Minktyve slap natten til onsdag væk med over 1.500 minkskind på en minkfarm ved Vinderup. (arkivfoto)

Det var et sørgeligt syn, der tirsdag morgen mødte de ansatte på minkfarmen på Svendshøjvej i Vinderup. En mur var brudt op, og over 1.500 minkskind til en værdi af 700.000 kr. var blevet stjålet.

- Gerningsmændene har lavet et hul på omkring en halv meter i muren ind til det lokale, hvor skindene er opbevaret. De har simpelthen boret et hul med en boremaskine og så fjernet murstenene, forklarer Mogens Poort, der er politikomissær ved Holstebro lokalpoliti.

Der er ingen videoovervågning på minkfarmen. Derfor har politiet lige nu ingen bud på, hvem der kan stå bag det tilrettelagte indbrud. De arbejder dog intensivt på at få det.

- Vi afhører alle med tilknytning til stedet. Og så har vi foretaget en række tekniske undersøgelser derude, men det kan jeg ikke komme nærmere ind på, lyder det fra politikomissæren, der nu opfordrer folk til at kontakte politiet, hvis de kan være behjælpelige i sagen.

- Vi er meget interesserede i at høre fra folk, der har set nogen med mistænkelig adfærd på stedet. Det kan være biler, der har cirkuleret, eller nye folk i området, slutter Mogens Poort.

Har du oplysninger i sagen, kan du kontakte politiet på tlf. 114.