Midt- og Vestjyske virksomheder hædret

Flere af landsdelens virksomheder blev torsdag aften ved CSR Award i Holstebro hædret for at tage et socialt ansvar.

CSR Awards er en fejring af alle de virksomheder i Danmark, der kombinerer samfundsansvar med forretning. De virksomheder, der insisterer på at gøre det endnu bedre, bliver fremhævet og fejret.

Vigtigt fokus

- Vi mener, at de virksomheder, der kan se den gode forretning i at arbejde aktivt med CSR, skal fejres. De skal være stolte af deres arbejde og de resultater, de skaber. Det er vigtigt at sætte fokus på de gode eksempler og sætte barren højt, udtaler Maria Bøge, direktør i CSR Fonden.

Og flere midt- og vestjyske virksomheder blev torsdag aften netop hyldet ved CSR Award i Holstebro. Hyldet for at tage et ekstraordinært socialt ansvar.

Strategisk akustik belønnet 

Blandt prisvinderne er Troldtekt - med produktion i Videbæk - kendt for deres akustik-løsninger. Torsdag aften vandt firmaet prisen Stragety Prizy ved CSR Award-uddelingen i Holstebro.

Men Troldtekt var ikke eneste midt- og vestjyske virksomhed, der modtog hæder og ære for deres sociale ansvar.

Bæredygtigt tøjfirma hædret

Også tøj-virksomheden Knowledge Cotton Apperal med hovedsæde i Herning kan fremover bryste sig af titlen som vindere af prisuddelingens miljøpris. Dermed honoreres de for deres miljøvenlige tøjproduktion og nøje udvalgte råvarer.

Arriva hyldet 

Arriva kender de fleste midt - og vestjyder fra busser og toge i landsdelen. Men torsdag aften blev virksomheden med hele to priser hædret for meget andet end busafgange og tog til tiden. De var nomineret i kategorierne "People Prize" og Diversity Prize" - og de gjorde altså rent bord.