Michael Jackson-show i Holstebro: Kongen af pop fik minderne frem

Musik fra Michael Jackson bragte gode musikminder frem til fremførelsen af mindeshowet "Thriller Live" i Holstebro torsdag aften.

Han døde i 2009, men Michael Jackson kan stadig sælge billetter. Også i Holstebro.

Kongen af popmusikken, som han blev kaldt, var hovedpersonen på Musikteatret i Holstebro, som lagde ramme til forestillingen ”Thriller Live”. Det var godt nok – og forståeligt nok – ikke med Jackson på scenen, men hans musik levede videre.

For Anders Jørgensen, der er direktør i Musikteatret i Holstebro, var showet en kulmination på en dag, der bød på opsætning siden klokken otte i morges, og hvor der skulle to store trucks til at levere udstyret.

Derfor kunne de fremmødte tilskuere, der gladelig havde betalt 500 kroner for at se showet, se til, mens popkongens største hits blev spillet.

Danserne holdt gang i showet til musikken fra Michael Jackson.
Danserne holdt gang i showet til musikken fra Michael Jackson.
Foto: Poul Gerner, TV MIDTVEST

Fortiden har ingen betydning

Når Michael Jacksons navn nævnes, stryger det frem med sangtitler som Thriller, You Are Not Alone og mange andre store hits.

Men for mange bringer hans navn også minder tilbage på de rygter om, at han skulle have misbrugt børn.

- Der er noget om det. Det er jeg sikker på. Men hans musik kan man jo ikke tage fra ham, siger Nynne Andreasen, der havde taget hele turen fra København til Holstebro for at se ”Thriller Live”.

For direktøren i Musikteatret har fortidens hændelser væk fra musikken dog ikke haft nogen indflydelse på ønsket om at få hyldestshowet til Holstebro.

- Det har vi ikke forholdt os til. Jeg synes ikke, at det er vores opgave at forholde os til det. Der er domstole, der skal tage sig af den slags. Vi er sat i verden for at underholde, og det gør vi, slår han fast.

Det blev kun til den ene forestilling i Holstebro. Efter showet torsdag aften blev alt udstyret pakket sammen igen.

Der er dog stadig mulighed for at se ”Thriller Live” i det midtjyske. Showet fremføres søndag i Herning.

Selv om Michael Jackson døde for godt ti år siden, kan popkongens musik stadig trække folk af huse.