Mens vi venter: Venstre-profil bruger sin aften på at tage plakater ned

Da valgstederne lukkede gik Thomas Danielsen på gaden for at pille valgplakater ned. Der er nemlig ingen grund til, at de bliver hængende længere.

Selvom valget kun lige er slut, og der endnu ikke er et resultat, er Venstres Thomas Danielsen på gaden for at tage valgplakater ned.

- Jeg vil være en af de første til at få dem op, og jeg vil også være en af de første til at få dem ned igen, siger folketingsmedlemmet.

Ved de tidligere valg har han også haft for vane at tage plakaterne ned, lige så snart valgstederne lukker.

- De pynter ikke i landskabet, og klokken 20:00 gør de ikke mere gavn, siger han.

quoteJeg vil være en af de første til at få dem op, og jeg vil også være en af de første til at få dem ned igen

Thomas Danielsen, Folketingsmedlem, Venstre

Et spørgsmål om ordentlighed

Sammen med nogle frivillige hjælpere kører han rundt i Holstebro i de næste timer, mens de venter på, at de endelige resultater ruller ind. Men den hurtige nedpilning handler altså ikke om at få tiden til at gå.

- Det er mere et spørgsmål om ordentlighed. Det er en del af folketingsfesten, men det er ikke noget, der pynter i landskabet. Nu er det slut, så nu bør vi også få dem ned i en fart, siger han.

 Mens han er på vejen får han løbende opdateringer på valgresultaterne på SMS. Når han og hans hold af frivillige har været på gaden i nogle timer, vil han parkere bilen og besøge valgstederne.

Om Thomas Danielsen vil beholde sin plads i Folketinget ved han først, når de personlige stemmer er talt op torsdag ved middagstid.