Mand fik bøde efter at have anmeldt kvinde med boldbat

En 42-årig mand fra Vinderup endte selv med at få en bøde, da han natten til I torsdag anmeldte, at der gik en kvinde rundt med et boldbat på gaden.

En 42-årig mand fra Vinderup endte med selv at få en bøde efter, at han kort før klokken 02 natten til torsdag anmeldte, at der gik en kvinde rundt udenfor hans lejlighed på Nørregade i Vinderup med et boldbat og en lommelygte. Det skriver Skive Folkeblad.

Da politiet kom frem, viste det sig, at kvinden gik på offentligt område. Og som politiet udtrykker det, er det ikke forbudt at gå med et boldtræ, så længe man ikke slår med det. Da sidstnævnte ikke var tilfældet, kunne kvinden fri fortsætte.

Til gengæld viste det sig, at den 19-årige kvinde, der bor i området, var fortørnet over, at den 42-årige med en luftbøsse havde skudt ud over et offentligt, bymæssigt område.

- Derfor endte det med, at vi sigtede manden for skuddet og for at have overtrådt ordensbekendtgørelsen, fortæller lokalpolitiet i Holstebro til Skive Folkeblad.

Mandens anmeldelse endte derfor med at koste ham en bøde.
Ifølge Skive Folkeblad, så glæder politiet sig over, at manden blev inde i lejligheden og ikke bevægede sig ud til kvinden. For så kunne det måske og i værste fald have udviklet sig til noget helt andet.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien 112.