Mand anholdt efter 8 måneders forsvinden

En 35-årig mand var i formiddag i grundlovsforhør i retten i Holstebro. Han er sigtet for uagtsomt manddrab i forbindelse med en dødsulykke på Herningvej i Holstebro sidste sommer.

Den 35-årige mand fra fyn kørte over for rødt i Herningvej-krydset i Holstebro den 13. juli sidste år. Her blev bilen ramt af en anden bil, hvilket kvæstede den 35-åriges medpassager. Det var den 28-årige Naim Shehaj fra Herning, som senere døde af sine kvæstelser.

Politiet mener den 35-årige mand både var påvirket af spiritus og muligivis også narkotika, da han førte bilen. Derfor har Politiet sigtet ham for uagtsomt manddrab.

Men Politiet har indtil nu ikke kunnet indlede sagen mod den 35-årige. Han har nemlig ingen fast adresse i Danmark. Ved et tilfælde blev manden dog stoppet i går ved den danske grænse. Derfor er manden nu fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for uagtsomt manddrab.

Politiets anklager i sagen vil begære den 35-årige varetægtsfængslet, da Politiet mener, der er risiko for, at manden forsvinder igen.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien 112.