Louise Burgaard ude af VM

Blot få dage efter at stortalentet fra Team Tvis Holstebro blev udtaget til VM, som erstatning for en skadet Camilla Dalby, må også hun melde fra med en skade.

Endnu en skade rammer Jan Pytlicks VM-trup. Team Tvis Holstebros stortalent Louise Burgaard, der skulle med til sin første store slutrunde med A-landsholdet, må nu melde afbud blot en uge inden holdet skulle afsted til Brasilien.

Fire ugers pause

Mandag aften forstrakte Louise Burgaard en muskel i venstre lyske og en scanning tirsdag viste, at der nu venter hende en pause på fire uger.

- Det er så uheldigt som det overhovedet kan være. Usansynligt synd for Louise, som naturligt nok var begejstret ved tanken om at skulle spille A-VM i så ung en alder, og meget uheldigt for holdet, som mister en stærk spiller, siger landstræner Jan Pytlick til dhf.

Venter med at udtage erstatning

Louise Burgaard erstattede en skadet Camilla Dalby, så nu er kun FC Midtjyllands Line Jørgensen tilbage som højreback i truppen. Og eftersom Jan Pytlick kun har udtaget en enkelt højre fløj, nemlig Maibritt Kviesgaard fra FC Midtjylland, er landsholdet meget tyndt besat i højresiden.

Landholdet spiller tre træningskampe de næste dage, med start i aften mod Tyskland i Horsens. Landstræneren vil vente og se hvordan det går i de kampe, inden han udtager en erstatning for den uheldige Team Tvis Holstebro spiller.