Livsfarlige fiskesnører kvæster knallertkører fra Thyholm

Fiskesnører spændt ud over cykelstien var tæt på at koste knallertkører livet

Fiskesnører spændt tværs over cykelstien var sent søndag aften tæt på at koste en 31-årig mand fra Thyholm livet, da han på sin knallert var på vej over Oddesundbroen.

Lokalpolitiet i Holstebro oplyser, at fiskesnørerne var spændt ud over cykelstien i tre niveauer, og at alt tyder på der er tale om en bevidst handling.

- Den øverste fiskesnøre ramte knallertkøreren lige under læben. Den midterste ramte ham på kroppen, mens den tredje og sidste fiskesnøre ramte hans ankel, fortæller Peder Christensen fra Lokalpolitiet i Holstebro.

Den 31-årige mand kom ud af kurs på knallerten, og fik en del mindre hudafskrabninger ved sammenstødet med de skarpe fiskesnører. Men, det kunne være gået langt værre. 

quoteDen øverste line kunne have skåret halsen over på manden

Peder Christensen, Lokalpolitiet i Holstebro

- Den øverste line kunne jo simpelthen have skåret halsen over på manden, siger Peder Christensen, som understreger, at politiet ser med stor alvor på episoden. 

Foreløbig er der dog ingen spor efter den eller de gerningsmand, der har spændt de livsfarlige snører ud over cykelstien.

Politiet er nu i gang med at studere videovervågning fra Oddesundbroen, samtidig med at eventuelle vidner til episoden efterlyses.

- Hvis nogen har set noget mistænkeligt ved Oddesundbroen her i weekenden. hører vi gerne fra dem, siger Peder Christensen.

Politiet kan kontaktes på 114. 


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien 112.